Er coaching relevant?

Camaniki som coach: Vi møder alle udfordringer gennem vores liv. Livet er ikke en snorlige vej for os hver især. Der vil ofte være sideveje og omveje. Veje der på hver sin måde fører os videre gennem livet. I vores travle liv mangler vi ofte en samtalepartner. En der kan understøtte vores egen fordybelse omkring diverse problematikker der møder os. Store som små. Derfor finder jeg coaching særligt relevant i disse år, hvor livet går stærkt og nærværet kan være svært at finde. Det fordybende rum som coaching kan tilbyde, kan være netop det som kan være med til at give dig nye perspektiver på den vej du befinder dig på, og kan hjælpe dig videre i livet.

Camaniki coach: Malene sidder under et træ
Camaniki coach: Malene står bagved en stol

Coaching hvornår?

Du kan have stort udbytte af coaching hvis du oplever ubalancer i dit privatliv eller dit arbejdsliv. Det kan komme til udtryk på mange forskellige måder; Går det hele bare lidt for stærkt? Har du svært ved at finde ind til den du ønsker at være og hvordan du kan være den bedste udgave af dig selv? Har du svært ved at se formålet med dit arbejdsliv, og nå dine egne mål? Drukner dine egne ambitioner, fordi du hele tiden skal imødekomme andres forventninger?

Hvis du oplever noget i stil med ovenstående, og har svært ved at finde dig selv, så vil du i en coaching samtale, eller et coaching forløb, kunne finde det refleksive rum du mangler og derigennem skabe mulighed for at opdage nye veje og se andre perspektiver på det som du ønsker at ændre på i dit liv.

Malene som coach

Jeg er uddannet Systemisk Anerkendende Coach fra Metropol, Københavns Professionshøjskole og har gennem mine mange år som jordemoder gjort brug af mange af de redskaber der er vigtige som coach, i samtalerne med gravide, fødende og deres partnere.

Jeg har ofte, af de gravide jeg har haft samtaler med, fået ros for at jeg er god til at lytte, er empatisk og et meget roligt væsen så jeg formår at skabe et nærværende og trygt rum for netop dig.

Når jeg coacher er mit fokus på det anerkendende og fremadrettede og at støtte dig i at finde ressourcerne i dig selv til at opnå de ændringer du ønsker i dit liv.

Kontakt mig hvis du ønsker at høre nærmere om hvad en coaching samtale eller et forløb kan gøre for dig, eller book mig hvis du har besluttet at det er noget for dig.

Camaniki coach: Malene sidder foran et træ