Hvorfor privat jordemoder?

I det offentlige går det hele stærkt som i resten af vores samfund. Tiden til den enkelte jordemoder undersøgelse er kort. Meget af den personlig kontakt er ændret til telefon eller videoopkald. Derudover er der en del information, der kun er tilgængelig online. Herunder ligger den første kontakt med en jordemoder og fødselsforberedelse. Men den personlige kontakt og mødet med netop dig i din graviditet med de tanker og bekymringer du kan have bliver ikke altid imødekommet. Hos en privat jordemoder kan du derimod vælge din helt egen erfarne jordemoder. Du opnår derfor 100 % kontinuitet igennem din graviditet. Du får nærvær og personlig kontakt og ikke at forglemme mere tid og ro til det som fylder for netop dig. En jordemoder der kan se dig, der hvor netop du er og følge op på din fødselsfortælling med en efterfødselssamtale hos Camaniki eller i dit eget hjem.

Hvad kan en privat jordemoder?

En privat jordemoder kan være den trygge fagperson som du kan have med dig gennem hele dit forløb. Har du mange bekymringer eller har det været et kompliceret forløb. Måske er graviditeten kommet hurtigere end ventet. Måske har du og din eventuelle partner har været i fertilitets behandling i længere tid. Så er der mange tanker der kan opstå. Her kan en privat jordemoder være dit anker gennem den rejse en graviditet er og videre ind i forældreskabet.

Camaniki Jordemoder: Malene som jordemoder
Camaniki Jordemoder: Malene giver jordemoder undervisning

Jordemoder-konsultationer hos Camaniki

Hos Camaniki kan du få et forløb med et skræddersyet antal konsultationer med fokus på netop dig og eventuelt din partner. Konsultationerne er á 1 times varighed således der er god tid til den kliniske del af jordemoderkonsultationen. Men også god tid til samtalen om hvad der fylder for dig på nuværende tidspunkt.

Den kliniske del indeholder;
Blodtryksmåling, du får tjekket din urin for sukker og æggehvidestof.
Jeg mærker dig på maven og vurdere barnets størrelse fra 28. graviditetsuge og lytter til barnets hjertelyd fra ca. 16. graviditetsuge.
Derudover samtaler om hvordan du har det både fysisk og psykisk, hvilke graviditetsgener du kan have og hvad du kan forvente i den kommende tid.

Der er tillige mulighed for at benyttet Camaniki´s forløb hvor flere ydelser kombineres i et forløb. Det kan være en optimal måde at blive klar til sin fødsel på og gå videre ind i forældreskabet.

Camaniki´s jordemoderforløb er et supplement til dig som skal føde på et offentligt fødested eller i Regionhovedstadens Hjemmefødselsordning.

Malene som jordemoder

Jeg er en erfaren jordemoder med 15 års klinisk erfaring fra specialafdeling i Regionhovedstaden, hvor jeg fortsat arbejder på deltid. Jeg har gennem mit arbejde mødt rigtig mange gravide, fødende og deres partnere både i graviditeten ved jordemoderkonsultationer, til fødselsforberedelse og til fødslerne. Gennem årene har jeg taget diverse kurser for at holde mig ajour med den nyeste forskning og evidens baserede behandling. Jeg har gennem flere år undervist i fødselsforberedelse både på dansk og engelsk. Tillige har jeg været i en funktion med de planlagte kejsersnit og har derigennem mødt rigtig mange forskellige par og behovet for at blive mødt i netop deres graviditet og til deres fødsel. Jeg brænder særligt for samtalerne og mødet med jer der ønsker graviditet eller er gravide og skal igennem den rejse en graviditet er og derigennem blive klar til at møde jeres kommende barn/børn ved fødslen og derefter gå ind i forældreskabet med alt hvad der tilhører.

Camaniki Jordemoder: Malene står ved et træ
Camaniki Jordemoder: Malene står ved et træ

Lidt om Malene

Jeg er gift og bor i Måløv med min mand og hans to drenge som vi har boende i en 7-7 ordning. Derudover har jeg selv tre voksne børn som alle er flyttet hjemmefra, Så der er masser af børn og unge mennesker i mit liv.

Jeg er en meget stille og rolig person, som elsker at slappe af sammen med familien, gå ture og så læser jeg en del, både faglitteratur og skønlitteratur.