Hvorfor privat jordemoder?

I det offentlige går det hele stærkt som i resten af vores samfund. Tiden til den enkelte jordemoder undersøgelse er kort. Der er en del information, der kun er tilgængelig online.

Men den personlige kontakt og mødet med netop dig i din graviditet med de tanker og bekymringer du kan have bliver ikke altid imødekommet. Hos en privat jordemoder kan du derimod vælge din helt egen erfarne jordemoder. Du opnår derfor 100 % kontinuitet igennem din graviditet. Du får nærvær og personlig kontakt og ikke at forglemme mere tid og ro til det som fylder for netop dig. En privat jordemoder kan være den trygge fagperson som du kan have med dig gennem hele dit forløb.

Privat jordemoder kan se dig, der hvor netop du er og følge op på din fødselsfortælling med en efterfødselssamtale   i dit eget hjem.

Camaniki Jordemoder: Malene som jordemoder

Coaching og Psykoterapi

At kunne  møde alle der hvor de er og hjælpe jer der har brug for samtaler  til den forandring i har brug for i jeres liv er utrolig givende. Min drøm om at kunne hjælpe alle også jer med psykiske udfordringer er nu kommet et skridt nærmere.

Jeg er under uddannelse til metakognitiv psykoterapeut som instituttet Cektos.dk står for. Pia Callesen som er klinikchef for Cektos er en af landets førende eksperter indenfor dette område. Hun er en flittigt brugt foredragsholder og har skrevet flere bøger om dette.

Den metakognitive terapiform vinder mere og mere indpas i Danmark og resten af  verden. Tankegangen bygger på at sindet kort fortalt er selvhelende og at vi ved b.la bevidsthed omkring den tid vi bruger på tankerne/bekymringerne kan skabe mere hensigtsmæssige strategier, fremfor de tidligere uhensigtsmæssige der kan have været med til at gøre os syge. Behandlingseffekten på depressioner og angst ligger højt mellem 74-90 procent i følge Cektos.dk.

Jeg får nu mulighed for at tage klienter ind i samtale forløb i den metakognitive terapiform. Så hvis du eller en du kender kæmper med lavt selvværd, bekymringstendens, angst ( herunder fødeangst), depressioner, OCD eller andet så kan /I kontakte mig.

Der er mulighed for samtaler i Roskilde ( tæt på stationen). Forløbene er 5-10 samtaler med en varighed på 30-45 minutter. Prisen er til at starte med 100 kr på session, og stiger i takt med uddannelsen. Der kan blive oprettet venteliste  ved behov.

 

 

Hvem er Malene

Jeg er en erfaren jordemoder med 17 års klinisk erfaring fra specialafdeling i Region hovedstaden.  Fra december 2021 arbejder jeg med jordemoderkonsultationer, herunder specialkonsultationer i Region Sjælland.  Dem som er særligt sårbare i deres graviditet samt dem med fødeangst. Jeg har gennem mit arbejde mødt rigtig mange gravide, fødende og deres partnere både i graviditeten ved jordemoderkonsultationer, til fødselsforberedelse og til fødslerne.

Gennem årene har jeg taget diverse kurser for at holde mig ajour med den nyeste forskning og evidens baserede behandling. Jeg har gennem flere år undervist i fødselsforberedelse både på dansk og engelsk. Tillige har jeg været i en funktion med de planlagte kejsersnit og har derigennem mødt rigtig mange forskellige par og behovet for at blive mødt i netop deres graviditet og til deres fødsel.

Mit speciale er angst for fødslen og tidligere traumatiske fødselsoplevelser.

Jeg brænder særligt for samtalerne. Det kan være de reelle coachsamtaler hvor du har et ønske om forandring  der hvor du er i dit liv. Og det kan være mødet med jer der ønsker graviditet eller er gravide og skal igennem den rejse en graviditet er og derigennem blive klar til at møde jeres kommende barn/børn ved fødslen og derefter gå ind i forældreskabet med alt hvad der tilhører.

 

Camaniki Jordemoder: Malene står ved et træ

Find det forløb der passer bedst til dig

Lille pakke

Tre jordemoderkonsultationer

1.950 kr,-

Du sparer 300 kr,-

Læs mere

Mellem pakke

Tre jordemoderkonsultationer

To Fødselsforberedelse

4.200 kr,-

Du sparer 700 kr,-

Læs mere

Stor pakke

Tre jordemoderkonsultationer

To Fødselsforberedelse

Efterfødselssamtale

4.950 kr,-

Du sparer 900 kr,-

Læs mere

Luksus pakke

Tre jordemoderkonsultationer

To Fødselsforberedelse

Efterfødselssamtale

To coach samtaler

5.900 kr,-

Du sparer 1.050 kr,-

Læs mere
Camaniki Jordemoder: Malene giver jordemoder undervisning

Jordemoder-konsultationer hos Camaniki

Hos Camaniki kan du få et forløb med et skræddersyet antal konsultationer med fokus på netop dig og eventuelt din partner. Konsultationerne er á 1 times varighed således der er god tid til den kliniske del af jordemoderkonsultationen. Men også god tid til samtalen om hvad der fylder for dig på nuværende tidspunkt.

Den kliniske del indeholder;
Blodtryksmåling, du får tjekket din urin for sukker og æggehvidestof.
Jeg mærker dig på maven og vurdere barnets størrelse fra 28. graviditetsuge og lytter til barnets hjertelyd fra ca. 16. graviditetsuge.
Derudover samtaler om hvordan du har det både fysisk og psykisk, hvilke graviditetsgener du kan have og hvad du kan forvente i den kommende tid.

Der er tillige mulighed for at benyttet Camaniki´s forløb hvor flere ydelser kombineres i et forløb. Det kan være en optimal måde at blive klar til sin fødsel på og gå videre ind i forældreskabet.

Camaniki´s jordemoderforløb er et supplement til dig som skal føde på et offentligt fødested eller i Regionhovedstadens Hjemmefødselsordning.

Lidt om Malene

Jeg er gift og bor i Måløv med min mand og hans to drenge som vi har boende i en 7-7 ordning. Derudover har jeg selv tre voksne børn som alle er flyttet hjemmefra, Så der er masser af børn og unge mennesker i mit liv.

Jeg er en meget stille og rolig person, som elsker at slappe af sammen med familien, gå ture og så læser jeg en del, både faglitteratur og skønlitteratur.

Camaniki Jordemoder: Malene står ved et træ

Kontakt mig

  Mail og adresse

  Ring til Camaniki på 29 99 53 99 og læg en besked eller skriv til malene@camaniki.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

  Telefontid:

  Ingen fast telefontid på nuværende tidspunkt.
  Du kan altid ringe og lægge en besked så vender jeg tilbage hurtigst muligt

  Adresse:
  Camaniki
  Myrholmen 29
  2760 Måløv

  Udkørende funktion.

  Åbningstid efter aftale.

  Nyt: Ved de metakognitive psykoterapisamtaler kan de foregå i Roskilde:

  Adresse: Knudsvej 19, 4000 Roskilde  i lokale hos Jordemoderen.nu. Her er 3 timers parkering.

   

  Kontakt Camaniki, enten via kontaktformularen i linket herunder, eller på tlf. 29 99 53 99

  Kontakt Camaniki